Bli forhandler

Bli forhandler hos oss

Søknadsskjema og info

For å kunne bli fyrverkeriforhandler er det en del krav som må oppfylles. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra søknad til du står og selger fyrverkeri i romjula. Vårt mål er å gjøre dette så enkelt som mulig for deg som forhandler. Vi ønsker at du skal sitte igjen med en god opplevelse og fortjeneste på slutten av året!

Den som søker må ha fylt 18 år.

Det må gjennomføres et obligatorisk kurs for fyrverkeriforhandlere i løpet av året. For mer informasjon om dette, gå inn på brannvernforenings sider for mer informasjon og påmelding.

Kurs

For å være fyrverkeriforhandler kreves det at man gjennomfører kurs hos Norsk Brannvernforening. Se brannvernforeningen sine sider for mer informasjon om dette.

Regler og krav

  • Søknad må sendes til lokalt brannvesen innen 30. april. Vi vil selvfølgelig være behjelpelig med utfylling av skjemaet.
  • Drive handelsvirksomhet med fast utsalgssted og kunne fremlegge firmaattest fra Foretaksregisteret.
  • Krav til handelslokale kan du lese om her
  • Er din bedrift/ butikk en del av et kjøpesenter kan fyrverkerisalget flyttes utendørs og selges fra våre godt synlige salgstelt. Det stilles krav til avstander:
    • Salgsbod/Salgstelt – 5 meter til parkerte biler og annet brennbart materiale.
    • Lagringscontainer – 10 meter til parkerte bilder og annet brennbart materiale, 25 meter til boenhet, 25 meter til offentlig vei uten veiskille og 10 meter til offentlig vei med veiskille.
  • For å søke om innendørs lager må du du ha et branntrykt rom i forbindelse med salgslokalene dine, et såkalt EI 60 rom med EI 60C branndør.
  • Fyrverkerisalget foregår i tidsrommet 27/12- 31/12, i Hordaland, Rogaland og Agder er det kun to eller tre dagers salg. Det samme gjelder for Gjøvik og Lillehammer.

Våre produkter er sterkt etterspurt over hele landet, og vi ønsker å tilby til alle som ønsker å kjøpe fyrverkeri av oss i Engelsrud.

Vi søker derfor aktivt etter forhandlere i følgende områder: Steinkjer, Levanger, Stjørdal, Åndalsnes, Førde, Bergen, Voss, Stavanger, Sandnes, Bryne, Kristiansand, Arendal, Grimstad, Mandal, Skien, Drammen, Kongsberg, Asker, Bærum, Trysil og Hemsedal.