PROFESJONELT FYRVERKERI

FEST

Vårt mål er å skape en unik opplevelse for oppdragsgiver og tilskuere. Med mer enn 70 års erfaring som leverandør av fyrverkeri til noen av de største begivenhetene i Norge, kan du være trygg på at vi vet hvordan varene skal leveres.

FORBRUKER

Engelsrud har gjennom mange tiår satset på våre egne merkevarer som forhandlerne vet hva står for. Ønsker du å skyte opp fyrverkeri selv til en spesiell anledning utenom nyttårsaften? Ta kontakt så hjelper vi deg med søknadsprosessen og å velge riktige produkter!

MILITÆRE ARTIKLER

Engelsrud Fyrverkerifabrikk AS har siden 1949 produsert militære effekter og øvelsesmateriell, hovedsakelig for det norske Forsvaret. I dag er det Engelsrud NFI Fyrverkeri AS som drifter dette. Vi har også leveranser utenfor Norges grenser.

Fyrverkeri til enhver anledning

Intet oppdrag for lite og intet for stort! Vi leverer fyrverkeri etter ditt budsjett og dine ønsker!

Et godt komponert fyrverkeri er et fantastisk skue. Hver gang vi designer et profesjonelt fyrverkeri, har vi som mål å skape en unik opplevelse for publikum. Våre pyroteknikere setter sin ære i alltid å levere litt mer enn det oppdragsgiveren forventer, noe mange positive tilbakemeldinger viser.

 

Vi vil alltid tilpasse et fyrverkeri etter kundens ønsker og hvilken mulighet vi har for oppskyting av fyrverkeri på en gitt lokasjon. Vi kan derfor levere fyrverkeri på de aller fleste steder, både innendørs og utendørs, med og uten musikk. Ta kontakt tidlig i prosessen med et arrangement. Vi bidrar gjerne med kreative innspill som gjør fyrverkeriet til en enda bedre opplevelse.

 

Et godt eksempel er bryllup, en anledning der fyrverkeri passer spesielt godt. En allerede strålende aften kan gjøres helt uforglemmelig med et glitrende festfyrverkeri eller musikkfyrverkeri. I løpet av året gjennomfører vi mange fyrverkerier til bryllup, med særdeles gode tilbakemeldinger.

Vær aldri redd for å ta kontakt med oss uansett budsjett - vi kan levere fyrverkeri i alle prisklasser
FESTFYRVERKERI

FESTFYRVERKERI

Et tradisjonelt festfyrverkeri er det de fleste forbinder med profesjonelt fyrverkeri. Hvert år skyter vi noen av de største fyrverkeriene i landet, spesielt i forbindelse med markering av nyttår. Et godt festfyrverkeri er en perfekt avslutning på en kveld. Alle våre fyrverkerier blir tilpasset sted og budsjett. Vi finner alltid en løsning som passer for alt fra private og små bedrifter til store arrangementer som festivaler o.l.

SCENEFYRVERKERI

SCENEFYRVERKERI

Et fyrverkerishow kan like gjerne skytes innendørs eller i omgivelser der vanlig fyrverkeri ikke kan benyttes. Dette kan være alt fra en liten markering som avslutning av et foredrag til store stadionkonserter.

MUSIKK- / BRYLLUPSFYRVERKERI

MUSIKK- / BRYLLUPSFYRVERKERI

En av våre spesialiteter er presisjonsstyrte musikk-fyrverkerier. Effektene er nøye koreografert til rytmen og stemningen i musikken og dimensjonert til stedet som er valgt til fyrverkeriet. Kun nøye utvalgte fyrverkeri-effekter velges til denne typen fyrverkerier og vår omfattende produktkunnskap er essensiell for å få til dette. Det oppnås en helhet som best kan beskrives som «magisk».

DAGFYRVERKERI

DAGFYRVERKERI

Det går fint an å skyte fyrverkeri også på dagtid – det gjelder bare å velge riktige effekter. Selv om det er dagslys er det en del effekter som synes godt, i tillegg benyttes fargede røykeffekter og ikke minst lydeffekter.